Csirke négyborsos-mustáros pácban görögsalátával

2 100 Ft

A pikáns ízűre pácolt, omlósan elkészített csirke az eredeti recept alapján összeállított görög salátával nemcsak finom, de egészséges is. Tápanyagtartalmával, tápanyagértékeivel is téged és jóllétedet szolgálja.

Ha másik salátával szeretnéd, a megrendelés "Megjegyzés" rovatában írd meg, melyik salátát kéred a Sportosan szekcióból!

Tápérték (egy adag)
Zsír 42,8g, szénhidrát 12,2g, fehérje 43,5g, rost 3,1g

Megfőzöm!mentés…Rendben

Hozzávalók:

  • Csirkemell
  • Négyborsos-mustáros pác
  • Paradicsom
  • Kígyóuborka
  • Lilahagyma
  • Paprika
  • Olivabogyó
  • Feta
  • Öntet: olivaolaj, citromlé, oregano
  • A pác zellert is felhasználó üzemben készült

További ajánlatunk: Engelan-termékek

Elkészítés képekben

1 )  A görögsalátát előkészítve kapod az újrahasznosított dobozban. A pácolt, kockázott csirkemell filét a műanyag dobozban találod. A görögsalátát citromlével, oreganoval és olivaolajjal ízesítheted.

2 )  A pácolt csirkemellett tedd bele egy jénai tálba. Fedd le, és 180 C fokra előmelegített sütőben körülbelül 25 percen keresztül puhítsd, pirítsd.

3 )  Az omlós húst borítsd a már előkészített görögsaláta mellé a tányérra. Tálalhatod!