Gulyásleves
A gulyásleves újramelegítve az igazi! :-) Akkorra már összeérnek az ízek, megvan a valódi, amolyan "testes" összhatás. A hagyományos ízek pillanatok alatt felelevednek a megfelelő fűszerezéstől. A vöröshagyma és a fűszerpaprika megadja az alaphangot, de a valódi csodát a bátor fűszerezéssel éred el. A gulyásleves elkészítése nem kér több időt 30-35 percnél, de ahhoz, hogy a marhahús megpuhuljon, lényegesen több idővel (kb. 2,5 óra-3 óra) számolj! Érdemes úgy megtervezni az időzítést, hogy másodszori melegítéssel tálald!
Tápérték (egy adag)Zsír 18,6g, szénhidrát 28g, fehérje 24,8g, rost 6,8g
Megfőzöm!mentés…Rendben
Hozzávalók:
- Marhalapocka
- Vöröshagyma
- Sárgarépa
- Fehérrépa
- Zeller
- Burgonya
- Paradicsom
- Paprika
- Fokhagyma
- Babérlevél
- Fűszerpaprika
- Őrölt fűszerkömény
- Sertészsír
- Tojás
Legyen otthon:
- Só
- Bors
- Liszt
További ajánlatunk: Gyümölcslé
- KÉREMmentés…Rendben1 390 Ft
- KÉREMmentés…Rendben2 490 Ft
- KÉREMmentés…Rendben3 990 Ft