Karácsonyi kacsamell tejszínes gombával sütve
Kellemes, selymes tejszínes-gombás ízvilágot kínál a sült kacsamelles étel. A kacsamellet sütheted rosé, vagy átsütve, ahogy szereted. A tejszínes gomba mellé feltétlenül kínálj egy kevés főtt tésztát, hogy megteremtsd a hozzávalók közt egyensúlyt. Ez az étel egészen biztos, hogy megkívánja a komótos, kényelmes falatozást. Eszedbe sem jut "belapátolni". Örömmel fogsz a fogyasztása közben asztaltársaiddal történeteket mesélni.
Tápérték (egy adag)Zsír 15,7g, szénhidrát 72,4g, fehérje 43,8g, rost 4,2g
Megfőzöm!mentés…Rendben
Hozzávalók:
- Kacsamell
- Gomba
- Póréhagyma
- Vöröshagyma
- Főzőtejszín
- Spagetti
- Petrezselyem
Legyen otthon:
- Só
- Bors
- Olaj