Karácsonyi kolbászos, hagymás, almás sült
Ínycsiklandozó, pikáns, könnyen elkészíthető, hagyományos ízeket felidéző, ugyanakkor könnyű és egészséges étel. A könnyű érzetet még tovább tudjuk fokozni, ha a burgonya mennyiségét csökkentjük, s helyette a leveszöldség nagyobb arányban a körítés. Az almától kellemesen édes, a sült kolbásztól fűszeresen sós összhatást a fokhagymával összeforgatott párolt spenót gazdagítja
Tápérték (egy adag)Zsír 45,8g, szénhidrát 70,3g, fehérje 32,7g, rost 16,6g
Megfőzöm!mentés…Rendben
Hozzávalók:
- Debreceni kolbász
- ALma
- Vöröshagyma
- Zöldség alapléhez
- Leveskocka
- Tejszín
- Burgonya
- Spenót / zöldségmix
- Fokhagyma
Legyen otthon:
- Mustár
- Liszt
- Olaj
- Só