Karácsonyi töltött pulykamell baconráccsal
Igazán tekintélyt parancsoló étel, még akkor is, ha egyébként egyáltalán nem fekszi meg a gyomrod, nem nehezít, nem fullaszt el. Pont ellenkezőleg! Könnyű, omlós a hús, rafináltan hívja fel magára a figyelmet a hagymás-kolbászos töltelék. Határozottan, megingathatatlanul öleli körbe a töltelékkel együtt a pulykát is, a különféle ízekből harmonizáló hatást is. Észrevéteti magát, megragadja a figyelmet!
Tápérték (egy adag)Zsír 48,6g, szénhidrát 47,1g, fehérje 66,5g, rost 8,4g
Megfőzöm!mentés…Rendben
Hozzávalók:
- Vöröshagyma (2x)
- Fokhagyma
- Kolbász
- Pulykamellfilé
- Bacon szeletek
- Édesburgonya
- Édeskömény
- Petrezselyem
- Rozmaring
- Gyümölcsszirup
Legyen otthon:
- Olivaolaj
- Só
- Bors