Kecskesajtos quinoa-saláta

őszibarackkal

1 890 Ft

Bármikor képes bearanyozni a mindennapjaidat!
Egymástól távollévő ízek kellemes összhangját kínálja az édes őszibarack, az inkább sósnak gondolt kecskesajt, a mentával vitatkozó mazsola - és a rájuk kontrázó olivabogyó. Megnyugtató és elfogadó keretet ad ennek a kínálatnak a jégsaláta, mely nyugalmat a menta és a petrezselyem a maguk csendes ám megkerülhetetlen módján azonnal megkísértenek. Csábító, mégis kiegyensúlyozott minden egyes falat!

A házhozszállítás napján készül!
Ajánlott fogyasztás: aznap vagy hűtőben tárolva másnap.
Az öntetet közvetlenül a fogyasztást megelőzően öntsd rá és keverd össze a salátával! Ízlés szerint ízesítsd tovább!

Tápérték (egy adag)
Zsír 37,8g, szénhidrát 95,9g, fehérje 31,6g, rost 12,6g

Megfőzöm!mentés…Rendben

Hozzávalók:

  • Jégsaláta
  • Quinoa
  • Őszibarack
  • Olivabogyó
  • Kecskesajt
  • Mazsola
  • Petrezselyem
  • Menta
  • Öntet: Citromlé, olivaolaj, vörösborecet

További ajánlatunk: Gyümölcslé

Elkészítés képekben

1 )  Ennyi jégsalátát, quinoa-t, őszibarackot, olivabogyót, kecskesajtot, mazsolát, petrezselymet és mentát tartalmaz az elkészített salátástálad.

2 )  A tányéron látható összetevőket rétegelve helyezzük bele a salátástálba.

3 )  Az öntethez szükséges olivaolajat, citromlevet és vörösborecetet kicsi tégelyekben kapod meg.

4 )  Az 1000ml-es salátástál komposztálható, biológiailag lebomló, megújuló forrásból származó cukornád rostból készült. Az öntet dobozkája és fedele szintúgy. A salátástál teteje 100%-ban újrahasznosított és 100%-ban újrahasznosítható PET-ből készült. Az apró tégelyeket újrahasznosítható műanyagból formázták.