Kecskesajtos quinoa-saláta
őszibarackkal
Bármikor képes bearanyozni a mindennapjaidat!
Egymástól távollévő ízek kellemes összhangját kínálja az édes őszibarack, az inkább sósnak gondolt kecskesajt, a mentával vitatkozó mazsola - és a rájuk kontrázó olivabogyó. Megnyugtató és elfogadó keretet ad ennek a kínálatnak a jégsaláta, mely nyugalmat a menta és a petrezselyem a maguk csendes ám megkerülhetetlen módján azonnal megkísértenek. Csábító, mégis kiegyensúlyozott minden egyes falat!
A házhozszállítás napján készül!
Ajánlott fogyasztás: aznap vagy hűtőben tárolva másnap.
Az öntetet közvetlenül a fogyasztást megelőzően öntsd rá és keverd össze a salátával! Ízlés szerint ízesítsd tovább!
Zsír 37,8g, szénhidrát 95,9g, fehérje 31,6g, rost 12,6g
Megfőzöm!mentés…Rendben
Hozzávalók:
- Jégsaláta
- Quinoa
- Őszibarack
- Olivabogyó
- Kecskesajt
- Mazsola
- Petrezselyem
- Menta
- Öntet: Citromlé, olivaolaj, vörösborecet
További ajánlatunk: Gyümölcslé
- KÉREMmentés…Rendben1 390 Ft
- KÉREMmentés…Rendben2 490 Ft
- KÉREMmentés…Rendben3 990 Ft