Lencsesaláta

1 890 Ft

A lencse, zöldborsó kombó csaknem krémes hatást tud kínálni, amit a retek roppanása egy pillanat alatt ellensúlyoz. A nyers gomba a paradicsommal karöltve indul hódító útjára, jól kiegészítve egymást mind ízben, mind pedig lédússágban. S amikor ez a két csapat találkozik... Jól forgasd össze a salátatál tartalmát, ízesítsd az olivaolajjal, citromlével, balzsamecettel, s csak hagyd, hogy a falatról falatra feltárd a sokféle ízből összerendeződő harmóniát.

Tápérték (egy adag)
Zsír 23g, szénhidrát 35,8g, fehérje 32,9g, rost 10,7g

Megfőzöm!mentés…Rendben

Hozzávalók:

  • Lencse (konzerv)
  • Zöldborsó (konzerv)
  • Mix-saláta
  • Gomba
  • Retek
  • Paradicsom
  • Feta
  • Menta
  • Öntet: olivaolaj, balzsamecet, citromlé

További ajánlatunk: Gyümölcslé

Elkészítés képekben

1 )  Egy nagy tálnyi zöldséggel teli salátástálat választasz, amikor a saláta-mixet, lencsét, zöldborsót, gombát, paradicsomot, retket és a felkockázott feta sajtos saláta mellett döntesz.

2 )  A salátát egy nagyméretű, komposztálható nagyméretű salátástálban, az összetevőket rétegezve kapod meg. Az olivaolajat, a balzsamecetet, valamint a citromlevet külön-külön tégelyekben csomagoljuk a saláta mellé.