Mediterrán csicseriborsó saláta

1 890 Ft

Egy valódi "sós" saláta: sokféle, színes, telve különféle zöldséggel. Tápláló, ugyanakkor könnyű (ha nem egyszerre eszed meg a teljes tálat :-) ). Minden egyes hozzávalónak megvan a saját karaktere, amik akár haragban is lehetnének egymással. Ám a sok "egyedi" képes harmóniában összekapcsolódni, s elcsépeltnek egyáltalán nem nevezhető ízvilágot kínálni.

Tápérték (egy adag)
Zsír 27,5g, szénhidrát 98,3g, fehérje 37,9g, rost 21,3g

Megfőzöm!mentés…Rendben

Hozzávalók:

  • Csicseriborsó (konzerv)
  • Vörösbab (konzerv)
  • Jégsaláta
  • Kígyóuborka
  • Paradicsom
  • Olajbogyó
  • Lilahagyma
  • Feta sajt
  • Öntet: Balzsamecet, olivaolaj, citromlé, menta

További ajánlatunk: Gyümölcslé

Elkészítés képekben

1 )  Egy nagy tálnyi zöldséggel teli salátástálat választasz, amikor a felvágott jégsaláta, a csicseriborsó, a vörösbab, a lilahagyma, szeletelt olivabogyó, a felkockázott paradicsom és az ugyancsak kisebb kockákra aprított feta sajtos salátára szavazol.

2 )  A salátát egy nagyméretű, komposztálható nagyméretű salátástálban, az összetevőket részben jól összeforgatva kapod. A tégely tartalmazza az olivaolajból, balzsamecetből, citromléből kevert öntetet.