Orosz hússaláta

2 100 Ft

Az egyes alapanyagokat külön-külön szeretjük, bár inkább elsősorban a tápláló mivoltuk miatt, az ízük kevésbé követel figyelmet. Ugyanakkor együtt, az összhatásukkal egyszerűen lázba hoznak, falatról falatra ízlelheted meg a különböző párosok összjátékát. Az alma-uborka-hagyma együttes megadja a savanykás, édeskés alaphangot. A majonézes, tejfölös öntet körbefutja és a burgonáyval, tojással együtt selymesen beborítja a salátát, amit a citromlé ismét egy kicsit megbillent. Majd megtapasztalod, hogy mennyire nehéz abbahagyni!

Tápérték (egy adag)
Zsír 50,4g, szénhidrát 55,2g, fehérje 62g, rost 8,4g

Megfőzöm!mentés…Rendben

Hozzávalók:

  • Burgonya
  • Tojás
  • Csirkemell
  • Alma
  • Csemegeuborka
  • (Új)hagyma
  • Tejföl
  • Majonéz
  • Mustár
  • Bors
  • Citromlé

További ajánlatunk: Engelan-termékek

Elkészítés képekben

1 )  Egy nagy lapos tányérra púpozhatnád a saláta alapanyagait.

2 )  Az orosz hússaláta színültig tölti az 1000ml űrtartalmú tálat.

3 )  A salátát újrahasznosítható fedővel lezárt, komposztálható dobozban kapod kézhez.