Sült csirkemell kukoricás-baconos raguval

1 800 Ft

Gyorsan elkészíthető ÉS egyben nagyon finom, egészséges, izgalmas ízvilágú étel. A sült bacon nemcsak a csirkének ad fokhagymás-"szalonnás" ízt, de magát a kukoricás ragut is megbolondítja. Egyszerű, letisztult, a hétköznapoknak ugyanúgy fénypontját jelentheti, mint ahogy kedves vendégeinket számára is szívesen kínáljuk.

Tápérték (egy adag)
Zsír 32,8g, szénhidrát 25,2g, fehérje 48,2g, rost 3,9g

Megfőzöm!mentés…Rendben

Hozzávalók:

  • Bacon
  • Csirkemellfilé
  • Fokhagyma
  • Csemegekukorica
  • Főzőtejszín
  • Natúr krémsajt
  • Bazsalikom
  • Petrezselyem

Legyen otthon:

  • Bors
  • Olaj

További ajánlatunk: Engelan-termékek

Elkészítés képekben

1 )  A felkockázott bacont kevés olaj hozzáadása mellett enyhén pirítsd meg.

2 )  A sóval, borssal ízesített csirkemellfilé szeleteket tedd rá a baconre. Nagyobb lángon pirítsd körbe a húst (körülbelül 5 perc), majd fedd le és párold 5-6 percet. Vedd le a fedőt és egy rövid ideig még pirítsd. Ezt követően szedd ki a hússzeleteket egy tányérra.

3 )  A baconhoz add hozzá a zúzott fokhagymát, kukoricát, forgasd őket össze, majd öntsd rá a tejszínt.

4 )  Keverd hozzá a raguhoz a krémsajtot. Ha szűkséges, ízlés szerint sózd, szórd meg borssal, valamint bazsalikommal és petrezselyemmel. A csirkemell szeletekkel tálald.