Tárkonyos, gombás chowder

2 560 Ft

Az egyre hűvösebb időben, amikor kívül-belül szeretnénk egy kicsit melegedni, "fűtőanyagot" biztosítani a testünknek, lelkünknek, kiváló lehetőség egy jó nagy tányér forró, zöldséggekkel gazdagított, tárkonnyal, tejszínnel ízesített levessel vidáman tekinteni az életre - és persze lecsendesíteni korgó gyomrunkat. És akár még a repeta is belefér a téli kalóriaszámlálás korlátaiba!

Tápérték (egy adag)
Zsír 8g, szénhidrát 24,9g, fehérje 28,1g, rost 4,7g

Megfőzöm!mentés…Rendben

Hozzávalók:

  • Vöröshagyma
  • Fokhagyma
  • csirkemellfilé
  • Burgonya
  • Sárgarépa
  • Gomba
  • Tárkony
  • Főzőtejszín

Legyen otthon:

  • Olaj
  • Sertészsír
  • Bors

További ajánlatunk: Engelan-termékek

Elkészítés képekben

1 )  A zsír, olaj keverékén pirítsd meg a finomra vágott vöröshagymát. Add hozzá a zúzott fokhagymát.

2 )  Add hozzá a felkockázott csirkemellfilét, és fehéredésíg pirítsd együtt a hagymákkal.

3 )  A felkockázott zöldségeket - gomba, sárgarépa, krumpli - dobd a hús tetejére, keverd össze őket.

4 )  Öntsd fel személyenként 2-3 dl vízzel, sóval, borssal ízesítsd. Addig főzd a levest, mígnem minden zöldség megpuhul. Add hozzá a tejszínt, tárkonyt, jól keverd össze őket. Akár tálalhatod is a finom chowdert!

5 )