Görög tengeri só
fokhagymával és bazsalikommal
A só az anyagcserénk fontos szabályozó eleme. A sejteken belül és kívül egyaránt a kívánatos mennyiségben rendelkezésre álló ásványi só megalapozza az egészségünket. Azonban nem mindegy, hogy milyen sóról beszélünk, mert nem minden só egyforma. A konyhasó finomított, az anyagi szerkezetébe beavatkozó tisztítási folyamaton megy keresztül. A kősó ezzel szemben finomítatlan, tisztítatlan, megőrízte természetes formáját. A föld mélyéből nyerik ki. A durva kristályokból álló kristályos só a napsugárzás miatt kiszáradt egykori őstengereknél található fel.
A TENGERI SÓt tengerekből, illetve egyéb sős vizekből sószárítással nyerik ki. A napon száradó sónak a nedvességtartalma magas marad.
A zöld fűszernövényekkel vagy zöldségekkel kombinált só a FŰSZERSÓ.
(Forrás: Természetgyógyász Magazin)
Kérem!mentés…Rendben