Pulykamell szeletek baconben napfényes salátával

1 750 Ft

Egyszerűen elkészíthető, a sült baconnel és fokhagymával egy igazán pikáns ízű húsétellel örvendezteted meg magad. Az őszibarackos-paradicsomos saláta még tovább fokozza ezt az ízorgiát. Amilyen puritán a formai teendőket tekintve, olyan összetett, rafinált és boldog pillanatokat okozó, mikor falatozod!

Ha másik salátával szeretnéd, a megrendelés "Megjegyzés" rovatában írd meg, melyik salátát kéred a Sportosan szekcióból!

Megfőzöm!mentés…Rendben

Hozzávalók:

  • Pulykamell szeletek
  • Bacon szeletek
  • Fokhagyma
  • Paradicsom
  • Mix-saláta
  • Lilahagyma
  • Kecskesajt
  • Őszibarack

További ajánlatunk: Engelan-termékek

Elkészítés képekben

1 )  A salátát újrahasznosított, fedővel lezárható dobozban kapod. A baconbe göngyölt pulykamell szeleteket pedig ugyancsak lezárható műanyag dobozban.

2 )  A pulykamell szeleteket tedd bele egy hőálló tálba. Alufóliával fedd le, 10-15 percig hagyd, hogy puhuljon. A fóliát levéve addig süsd, míg a bacon ropogós(abb)ra nem sül - csak úgy, ahogy szereted!

3 )  Tálaláskor a baconben megsütött pulykamell szeletek mellé borítsd ki a már előkészített salátát.
A képen a két doboz tartalmának megfelelő mennyiségű húst és salátát látod a nagyméretű lapos tányéron.