Libamell baconben
savanyúkáposztában, céklával
Már a pirított bacon és a savanyúkáposzta gondolatára összefut az ember szájában a nyál. És akkor még egyetlen szót sem ejtettünk a hagymával együtt összepárolódott puha, omlós libamellről. A falatokat pedig káposztával, hagymával, libamellel együtt vágjuk, és céklaszeletekkel "kísérjük". Falatról falatra ízleljük, hümmögünk, és boldogan folytatjuk a következő falat villára tűzésével.
Tápérték (egy adag)Zsír 43,5g, szénhidrát 33,3g, fehérje 76,4g, rost 14,4g
Megfőzöm!mentés…Rendben
Hozzávalók:
- Libamell
- Savanyúkáposzta
- Vöröshagyma
- Vörösbab
- Szeletelt bacon
- Cékla
További ajánlatunk: Engelan-termékek
- KÉREMmentés…Rendben1 049 Ft
- KÉREMmentés…Rendben1 049 Ft
- KÉREMmentés…Rendben2 310 Ft