Libamell baconben

savanyúkáposztában, céklával

2 650 Ft

Már a pirított bacon és a savanyúkáposzta gondolatára összefut az ember szájában a nyál. És akkor még egyetlen szót sem ejtettünk a hagymával együtt összepárolódott puha, omlós libamellről. A falatokat pedig káposztával, hagymával, libamellel együtt vágjuk, és céklaszeletekkel "kísérjük". Falatról falatra ízleljük, hümmögünk, és boldogan folytatjuk a következő  falat villára tűzésével.

Tápérték (egy adag)
Zsír 43,5g, szénhidrát 33,3g, fehérje 76,4g, rost 14,4g

Megfőzöm!mentés…Rendben

Hozzávalók:

  • Libamell
  • Savanyúkáposzta
  • Vöröshagyma
  • Vörösbab
  • Szeletelt bacon
  • Cékla

További ajánlatunk: Engelan-termékek

Elkészítés képekben

1 )  A baconbe tekert savanyúkáposztás, vöröshagymás libamellett műanyag dobozba, a céklát pedig újrahasznosított dobozba csomagolva kapod meg

2 )  A baconszeletekre fektetett savanyúkáposzta teremti meg az alapot a libamellnek, tetején vöröshagymával. Savanyúkáposzta zárja a púpozást. A baconszeletekbe csomagolva tudod megsütni.

3 )  Hőálló tálba tedd át a baconbe csomagolt libamellett, fedd le a tálat. 180 C fokra előmelegített sütőbe tedd be a tálat, és körülbelül 40 percig (míg a libamell megpuhul: vékony hústűvel tudod ellenőrizni) puhítsd. Ha megfelelő, vedd le a fedelet, és addig hagyd bent, míg a bacon megpirul (körülbelül 10-15 perc).
Céklával tálald.